Kategóriák
Fizetési megoldás
Bankkártyás fizetés

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, melyet bankkártyával is kifizethet a futárnál utánvétes vásárlás esetén.

Díjmentes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
1
7
8
8
2
Termék részletek


CleanWay 5 lépcsős víztisztító kombinált ásványi anyag-aktív szén utószűrővel

CleanWay 5 lépcsős víztisztító kombinált ásványi anyag-aktív szén utószűrővel

CleanWay 5 lépcsős víztisztító készülék kombinált ásványi anyag-aktív szén utószűrővel.

Ezt a víztisztítót csak azon ügyfeleinknek tudjuk biztosítani, akik régi készüléküket szeretnék lecserélni egy újra. Amennyiben Önt érdekli ez a lehetőség vegye fel velünk a kapcsolatot!

 • Ezt a saját márkás víztisztító készüléket azért hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek kedvezményes áron tudjunk biztosítani lehetőséget régi elavult készülékeik lecserélésére.

  Ezért közvetlenül nem lehet megvásárolni. Ezeket a víztisztítókat mi magunk szereljük össze, a tapasztalataink által legmegbízhatóbb alkatrészekből ami jelenleg elérhető. A készlet tartalmazza a szűrőbetéteket, tartályt és a szerelvényeket is.

  Kétféle különböző méretű tartállyal lehet rendelni. Az egyik tartály 12 literes, ami általában a legelterjedtebb, illetve lehet kérni 8 literes tartállyal is, ami helytakarékosság szempontjából lehet fontos.

  Amennyiben érdekli ez az ajánlat, válassza ki a megfelelő méretű tartályt a lehetőségek közül és kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az "ÉRDEKLŐDJÖN" gombra kattintva!

   

  Előre egyeztetett időpontban végezzük el a régi készülék cseréjét az újra. Az ár magában foglalja a szerelési költségeket és a kiszállást is bizonyos távolságon belül.

  - 8 literes tartállyal 45.000 Ft

  - 12 literes tartállyal 50.000 Ft

  A fordított ozmózisos víztisztító a következőket nyújtja Önnek:


  5 szűrőegységen át tisztított biztonságos, egészséges, káros anyagoktól mentes vizet
  A víz kristálytiszta és finom, így hidratáltabb lesz a szervezete is tőle
  Nem kell többé ásványvizes palackokat cipelnie, és még a sorban állást is elkerülheti.

  Az ozmózisos víztisztító közel desztillált víz minőségű vizet állít elő. Maximális szűrési teljesítmény: 0,0001 mikron (1 milliószor kisebb a hajszál átmérőjénél), kiszűri a vízben található mindenfajta anyag 95~98%-át.


  A fordított ozmózisos víztisztító összetétele:


  1. szűrőegység : Előszűrő - kiszűri az 5 mikronnál (a milliméter ezredrésze, mely már szabad szemmel nem látható) nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama 6 hónap.

  2. szűrőegység : Aktív szénszűrő tömb (CTO) - megköti a klórt, a klór származékokat, baktériumokat, nehéz fémeket és egyéb szerves anyagokat. Élettartama 6 hónap.

  3. szűrőegység : Előszűrő - kiszűri az 1 mikronnál (a milliméter ezredrésze, mely már szabad szemmel nem látható) nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama 6 hónap.


  4. szűrőegység : Fordított ozmózis membrán - a vízből eltávolítja 0,0001 mikronnál (a hajszál egymilliomod része) nagyobb szennyeződések 95-98%-át . Ide tartoznak a mikroorganizmusok, mint a baktériumok (kb. 1 mikron) és vírusok (kb. 0,2 mikron) és az összes szerves és szervetlen vegyületek, mint a gyógyszermaradványok, gyomirtók, nitritek, nitrátok, kloroform, nehéz fémek, stb. Egyetlen hátránya, hogy a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat is eltávolítja, ezeket pótolja vissza bizonyos mértékben a 6. szűrőegység. Élettartama 24 hónap.

  5. egység : Kombinált aktív szén - ásványi anyag filter- magába szívja és megköti az esetleg fennmaradó szerves vegyületeket, klórt és oldott gázokat (CO2, stb.), ezáltal biztosítja a víz szagmentességét és kellemes ízét, valamint ellátja a vizet a megfelelő mennyiségű ásványi anyagokkal. Élettartama 12 hónap.

   

 • Cikkszám
  CL5CM
Webáruház készítés