Kategóriák
Fizetési megoldás
Bankkártyás fizetés

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, melyet bankkártyával is kifizethet a futárnál utánvétes vásárlás esetén.

Díjmentes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
2
8
8
3
3
Termék részletek


ECO Plus Víztisztító

ECO Plus Víztisztító
87 000 Ft

Az ECO Plus készülék a hagyományos kivitelű víztisztítók és a kompakt kiszerelésű készülékek kivitelét ötvözi. A három előszűrőház éppúgy megtalálható rajta, mint a korábbi változatokon. Az utószűrők és egyéb kiegészítők a készülék hátulján vannak elhelyezve. A rásegítő pumpa miatt ennek a készüléknek elektromos áramra is szüksége van.

 • OTH engedélyszám: 880-1/2021/KTEF

  A fordított ozmózisos víztisztító a következőket nyújtja Önnek:


  • 5 szűrőegységen át szűrt biztonságos, egészséges, káros anyagoktól mentes vizet
  • A víz kristálytiszta és finom, így hidratáltabb lesz a szervezete is tőle
  • Nem kell többé ásványvizes palackokat cipelnie, és még a sorban állást is elkerülheti.

  Az ozmózisos víztisztító közel desztillált víz minőségű vizet állít elő. Maximális szűrési teljesítmény: 0,0001 mikron (1 milliószor kisebb a hajszál átmérőjénél), kiszűri a vízben található mindenfajta anyag 95~98%-át.

  A fordított ozmózisos víztisztító összetétele:

  1. szűrőegység : Előszűrő - kiszűri az 5 mikronnál (a milliméter ezredrésze, mely már szabad szemmel nem látható) nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama 6 hónap.


  2. szűrőegység : Granulált Elő szénszűrő (GAC) - megköti a klórt, a klór származékokat és egyéb szerves anyagokat. Élettartama 6 hónap.


  3. szűrőegység : Aktív szénszűrő tömb (CTO) - megköti a klórt, a klór származékokat, baktériumokat, nehéz fémeket és egyéb szerves anyagokat. Élettartama 6 hónap.


  4. szűrőegység : Fordított ozmózis membrán - a vízből eltávolítja 0,0001 mikronnál (a hajszál egymilliomod része) nagyobb szennyeződések 95-98%-át . Ide tartoznak a mikroorganizmusok, mint a baktériumok (kb. 1 mikron) és vírusok (kb. 0,2 mikron) és az összes szerves és szervetlen vegyületek, mint a gyógyszermaradványok, gyomirtók, nitritek, nitrátok, kloroform, nehéz fémek, stb. Élettartama 24 hónap.


  5. szűrőegység : Aktív utó szénszűrő - magába szívja és megköti az esetleg fennmaradó szerves vegyületeket, klórt és oldott gázokat (CO2, stb.), ezáltal biztosítja a víz szagmentességét és kellemes ízét. Élettartama: 12 hónap.

   


  PARAMÉTEREK


  Méret kb: 410x415x220 mm (Ma x Szé x Mé)
  Súly: 8 kg
  Tartály méretei: 420x280 mm (Ma x Átmérő), súly: 4 kg


  CSOMAG TARTALMA


  1 db. víztisztító berendezés üzemkész állapotban
  1 db. 12 literes tisztított víztároló tartály
  1 db. kerámiabetétes fix csaptelep
  1 db. szerelőcsomag


  Készülék telepítése:


  A fém mosogató tálca sarkán keresni kell egy kb. 4 cm átmérőjű sík felületet. Ide kell fúrnia egy kb. 12,5 mm átmérőjű lyukat a csap beépítéséhez. Arra ügyeljen, hogy az alsó szekrényben legyen elég hely a csap többi részének és alkatrészeinek a rögzítéshez. Az alsó szekrényben található hideg vizes sarokszelepre kell rácsatlakoztatni a készülékünket. Ebből a csatlakozóból 3/8" méretűt tettünk a készletbe, mivel ez a leggyakoribb méret. Ha ettől eltérő méretű a csatlakozás, akkor egy barkács áruházban vennie kell egy megfelelő méretű átalakító idomot, vagy keressen minket, hogy ki tudjuk cserélni a csatlakozóját másik méretre. A lefolyó csövön keresnie kell egy olyan helyet, ahova egy 6 mm átmérőjű lyukat tud fúrni a szennyvíz elvezető csőnek. A hely kiválasztásának legfontosabb szempontja, hogy a kiválasztott helyen ne álljon a csőben a víz.


  Ezután már csak össze kell szerelni és csatlakoztatni a csöveket és már használhatja is az eszközt néhány liter víz átfolyatását követően. Ezek csak a legfontosabb dolgok a szereléssel kapcsolatban, teljes részleteiben nem tudunk kitérni mindenre. Ha kérdése van, segítségre van szüksége, keressen bennünket!


  A készülék telepítését ránk is bízhatja. Ennek költsége Budapesten és a fővároshoz képest bizonyos távolságon belül 12.000 Ft, telephelyünktől távolabb eső településekre kiszállási díjat számítunk fel. 

  Ha szeretné megtekinteni ennek a készüléknek a szűrőcsomagjait, akkor kattintson erre a szövegre!

 • Cikkszám
  ECO
Webáruház készítés