Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, melyet bankkártyával is kifizethet a futárnál utánvétes vásárlás esetén.

Díjmentes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén!

Fizetési megoldás
Bankkártyás fizetés

Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
4
6
8
6
5
Termék részletek


RO-Economy Compact 360GPD+ Nagyobb teljesítményű pumpával

-9%
RO-Economy Compact 360GPD+ Nagyobb teljesítményű pumpával
 • RO-Economy Compact 360GPD+ Nagyobb teljesítményű pumpával
 • RO-Economy Compact 360GPD+ Nagyobb teljesítményű pumpával
164 900 Ft 
150 000 Ft
Kezdete: 2023.08.30   A készlet erejéig!


RO-Economy Compact 360GPD+ Nagy teljesítményű pumpával

 • OTH Engedély szám:  50917-4/2020/KTEF

  4 lépésben szűrő fordított ozmózis membránnal ellátott háztartási víztisztító készülék. Egyedi formatervezésének és esztétikus külsejének köszönhetően akár a konyhánk dísze is lehet.

  E víztisztító készülék legfőbb tulajdonsága, hogy a beépített két darab 180 GPD-s membránnak és a megnövelt teljesítményű pumpának köszönhetően képes annyi vizet egységnyi idő alatt előállítani, hogy nincs szüksége tartályra. Ez a készülék gyorsabban termeli a vizet mint az RO-Economy Compact 200GPD+ készülék. Teljesítménye kb. 1.4 liter/perc. 

  Az ozmózis membránnak köszönhetően a piacon kapható legtisztább vizet állítja elő. A vízben található összes fajta szennyeződés, kb. 95%-át eltávolítja a vízből. Mivel a készülék nyomásfokozó pumpával van ellátva, így szükség van 1.5 méteren belül áramellátásra.

  A rendszer összetétele

  1. szűrőegység : 1 mikronos "Push In" Előszűrő - kiszűri az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap és finom por. Többrétegű műanyag szálból tekercseléssel készült szűrőbetét, mely igen ellenálló a vegyszerekkel szemben. Élettartama 6 hónap.

  2. szűrőegység : "Push In" Aktív szénszűrő - megköti a klórt, a klór származékokat és egyéb szerves anyagokat. Élettartama 6 hónap.


  3. szűrőegység :  "Push In" Szénszűrő - magába szívja és megköti az esetleg fennmaradó szerves vegyületeket, klórt és oldott gázokat (CO2, stb.), ezáltal biztosítja a víz szagmentességét. Élettartama 12 hónap.

  4. szűrőegység : 2 darab 180GPD teljesítményű fordított ozmózis membrán - a vízből eltávolítja 0,0001 mikronnál (a hajszál egymilliomod része) nagyobb szennyeződések 95-98%-át . Ide tartoznak a mikroorganizmusok, mint a baktériumok (kb. 1 mikron) és vírusok (kb. 0,2 mikron) és az összes szerves és szervetlen vegyületek, mint a gyógyszermaradványok, gyomirtók, nitritek, nitrátok, kloroform, nehéz fémek, stb. Élettartama maximum 24 hónap.

  A víztisztítóhoz adott kezdőcsomagban minden megtalálható ahhoz, hogy a készüléket telepíteni lehessen. Ennek ellenére előfordulhat, hogy más méretű bekötő idomra lehet szükség. 

  Kérjük, hogy a készülék telepítését lehetőleg bízza ránk!

  Tiszta víz termelési képessége: 0,9-1,1 liter/perc

  A készülékhez tartozó szűrőcsomagokat a képekre kattintva tudja megtekinteni.

   

  Első féléves szűrőcsomag: 8.500 Ft. Második féléves szűrőcsomag: 8.500 Ft. Harmadik féléves szűrőcsomag: 8.500 Ft. Negyedik féléves szűrőcsomag: 44.100 Ft.
 • Cikkszám
  EC300P
 • A víztisztító mérete (Szélesség x Magasság x Mélység): 330 x 400 x 100 mm
 • 1 darab víztisztító berendezés, mely tartalmazza az összes szűrőbetétet.
  1 darab egyállású csaptelep
  1 darab szerelőcsomag, mely az alábbi alkatrészeket tartalmazza:
       - Szennyvíz bekötő bilincs
       - Bekötő idom (általában 3/8"-os) a készülék vízellátásának megoldásához, egy golyós főcsappal együtt
       - Szűrőház kulcs a membrán házhoz
Webáruház készítés