Kategóriák
Fizetési megoldás
Bankkártyás fizetés

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, melyet bankkártyával is kifizethet a futárnál utánvétes vásárlás esetén.

Díjmentes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
3
8
3
6
7

Havidíj - Átalánydíj

HAVIDÍJAS SZŰRŐCSOMAGOK

Kiknek ajánljuk ezt?

Inkább azoknak, akik maguk fogják végezni a szűrőcseréket saját készülékükön. Ha nem szeretné magának cserélni a szűrőket, hanem inkább ránk bízná, akkor válassza inkább az Átalány díjas szűrőcsere programunkat!

Ha megnézte a víztisztítókat, láthatja, hogy igazán megfizethető áron kínálunk professzionális berendezéseket, amikkel csodálatos hatású, forrástiszta vizet állíthat elő.

Igen ám, de a víztisztító használatakor arra is gondolni kell, hogy bizonyos időközönként ki kell cserélni a szűrőket. (Ez minden víztisztítónál így van, csak nem szeretik hangsúlyozni a forgalmazók...)

Mivel mi tényleg hiszünk abban, hogy minden háztartásban kell lennie egy jó víztisztítónak, kitaláltunk egy klassz dolgot a szűrőcsere problémájára.

A megoldás: havidíjas szűrőcsomagok!

Miért olyan jó ez?

  • Nem érik meglepetések, amikor hirtelen kiderül, hogy ki kell cserélni valamelyik szűrőt
  • Nem felejti el sosem a szűrőcserét
  • Nem terheli meg egy összegben a családi kasszát egy nagyobb kiadás
  • Biztosan nem fogja halogatni a szűrők cseréjét, és ezzel elkerülheti, hogy szennyeződések halmozódjanak fel a vízben
  • Ingyenesen szállítjuk ki a szűrőt minden alkalommal, pontosan akkor, amikor cserélni kell

 

A havidíjat ultraszűrős víztisztítók esetén 12 hónapra, fordított ozmózisos víztisztítók esetén 24 hónapra kalkuláljuk. Ez azért van, mert az ozmózisosnál az RO membránt kétévente érdemes kicserélni. 


Hogyan lehet "havidíjas"?

Válassza ki, melyik víztisztítót szeretné megvenni (nem minden készüléknél talál ilyen opciót), majd ahol a „Kosárba” gombot látja, ott ügyeljen arra, hogy a havidíjas fizetésnél a "Kérem" opciót válassza. Ennyi az egész :).

Mennyibe kerül a készüléke havidija?

A legtöbb víztisztítónk részletes termék oldalán, a vételár felett talál egy olyan legördülő menüt, ahol kiválaszthatja a készülékéhez a csereszűrő programot. Itt találja a termékhez tartozó havidíj összegét is. Amennyiben nem talál ilyet, abban az esetben ahoz a készülékhez nem tartozik havidíjas csereszűrő program.

És a jó hír, hogy ha nem tőlünk vásárolta a víztisztító készülékét, de tetszik a havidíjas csereszűrő program, akkor is tudunk Önnek megoldást. Keressen minket a 70/565-3767-es telefonon, hogy fel tudjuk mérni igényeit!

 

Hogyan fizetheti a havidíjat?

Azt kérjük, hogy állítson be egy minden hónapban ismétlődő átutalást a bankjánál 5.-i dátummal. De természetesen manuálisan is megteheti ugyanezt, a havi díjat minden hónap 10-ig kell fizetni. Azt, hogy melyik hónapban esedékes az első részlet, e-mailben küldjük majd meg Önnek.

Ugye, milyen egyszerű? Ha maradt még kérdése, itt nyugodtan felteheti. Higgye el, ennél többet ilyen kis erőfeszítéssel még sosem tett az egészségéért!

Összegezve tehát:

A havidíj azért optimális megoldás, mert nem kell egy összegben nagyobb kiadást eszközölni félévente. Ráadásul a szűrőcsomagokban található szűrők mennyisége eltérő attól függően, hogy hányadik féléves csomagot kell cserélni. Ezeknek pedig különböző az áruk. Tapasztalataink szerint nehezen értik meg az emberek, hogy miért kell egy adott félévben sokkal többet fizetni a csereszűrőkért, mint máskor.

A havidíj kiszámítható mindíg ugyan annyit kell fizetni.

A szűrők pontosan akkor érkeznek, amikor cserélni kell, mert egy nagyszerű program figyeli nekünk, hogy mikor mit kell cserélni a készülékében.

A havidíj tartalmazza a készüléke nyilvántartási díját, ahogy a félévente küldendő csomag szállítási költségét is.

A havidíj továbbá tartalmazza egyszerűbb alkatrészek, mint pl. csatlakozók, csövek árát is amennyiben azok tönkre mentek. Bizonyos kiegészítőket is kedvezményes áron adunk havidíjas ügyfeleinknek.

Kérhet félévente tőlünk karbantartást, ha a cserét szeretné ránk bízni. Ennek természetesen külön díja van.  Ezzel kapcsolatban keressen minket a következő számon: 70/565-3767.

A csereszűrő programot gyakorlatilag bármikor felmondhatja, de érdemes egy féléves ciklust követően felmondani. Például akkor, amikor megkapott egy szűrőcsomagot. A fél év közben felmondott program során már befizetett havidíjat ugyanis nem fizetjük vissza.

Azonban, ha a programot újra indítja, vagy másik készülékre vált, akkor ezt a befizetett összeget figyelembe vesszük, illetve beváltjuk készülék vásárlása esetén.

 

ÁTALÁNYDÍJAS SZŰRŐCSERE PROGRAM

Kiknek ajánljuk ezt?

Azoknak, akik a víztisztító készülék megvásárlása után nem szeretnének magukra maradni. Vagyis szerenék, ha a készüléküket nyilvántartásba vennénk, és figyelmeztetnénk őket a szűrők cseréjére, pont akkor amikor az esedékes.

Miért hoztuk létre ezt?

Tudjuk jól, hogy sokan vannak akik vásároltak egy víztisztító készüléket, aztán magukra maradtak vele. Miért van ez? Egy víztisztító készüléket épp úgy karban kell tartani, mint pl. egy autót. Vannak időszakos szervizei. Ha a készülék értékesítője nem elég szemfüles és a vásárlás után csak úgy elengedi a vásárlót azzal, hogy rábízza a karbantartás nyilvántartását, akkor már el is odázták a karbantartást. Ritka az a víztisztító készülék tulajdonos, aki nyilvántartja magának a szűrőcsere időpontokat. Van ilyen, nekünk is van ilyen ügyfelünk, annak ellenére, hogy mi ezt kezeljük. Ő nekik meg kell vásárolniuk a csereszűrőket maguknak, de tegyük hozzá, hogy ez általában nem történik meg időben, ami a víztisztító készülék kárára is mehet. Ezt a hibát nem lehet felróni a vásárlónak, inkább az értékesítőnek. 

Mit nyújt ez a program?

Ez is egy kényelmi funkció. A készülékét nyilvántartásba vesszük, így pontosan tudjuk, hogy mikor milyen szűrőcsere következik.

Minden aktuális karbantartás előtt egyeztetünk telefonon egy időpontot, amikor ki tudunk menni a készüléken elvégezni a karbantartást. Mert az átalánydíjas programban a karbantartást mi végezzük el.

Önnek semmilyen teendője nincs azon kívül, hogy lehetővé teszi a munkánkat.

Mibe kerül ez az átalánydíj?

A fővárosban és környékén ez a díj a legtöbb estben 19000 Ft. A vállakozásunk Budapesten van, ezért távolság függvényében ez az ár változhat. 

Hogyan kell fizetni az átalánydíjat?

Nagyon egyszerű :) egy összegben a karbantartás idején. 

Van készüléke, de nem tatja karban senki?

A jó hír az, hogy a nem általunk értékesített készülékek esetében is tudjuk biztosítani az átalánydíjas megoldást. Ha Ön ebben a cipőben jár, akkor írjon nekünk ezzel kapcsolatban egy rövid levelet, ide kattintva!

Webáruház készítés